Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

Naša študentka programa ekonomist Jasna Grbić je bila uvrščena med Šparovo dvanajsterico v projektu Štartaj Slovenija. Mazilo za tatu Tatto Care je pripravila na podlagi lastnih izkušenj, bolezen hrbtenice jo je namreč pripeljala do podjetniške ideje. Sedaj je dobila še enoletno pogodbo s Sparom za vseh 50 poslovalnic.

https://www.spar.si/sl_SI/aktualno/Startaj_Slovenija/TattooCare.html

SC LJ 6m V torek, 13. 12. 2016, so nas na naši višji strokovni šoli obiskali dijaki s Šolskega centra Ljubljana, program Tehnik varovanja.
Obisk se je pričel z uvodnimi pozdravi, ogledom medpodjetniškega izobraževalnega centra in predstavitvijo višješolskega študijskega programa Varovanje, nadaljeval pa s strokovnimi predavanji.

Več ...

pdfZlatopoljčan (dec. 2016) zlatopoljcan

jabolko2m Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) je dne 7. 12. 2016  podelil nacionalna priznanja Jabolka kakovosti 2016.

Nagrade za najboljše zaključene projekte evropskih programov izobraževanja in usposabljanja je podelila ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič, ki je prejemnikom čestitala ter izpostavila pomen internacionalizacije v povezavi s kakovostjo.

Več ...

Čeprav je Robotkov dan organizirala Srednja tehniška šola ŠC Kranj (24. 11. 2016), smo na njem aktivno sodelovali tudi študenti in predavatelji VSŠ. V drugem delu reportaže je predstavljen naš študent Rok Radminić, ki je izdelal sestavljalno postajo kock.

 Reportaža na GTV

IMG 20161124 122736m V četrtek, 24. 11. 2016, nas je ob 12.15 v učilnici št. 512 pri predmetu Ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti (program ekonomist) obiskal g. Matjaž Martini, tehnični svetovalec pri GS1 Slovenija.

Izvedel je predavanje z naslovom: Osnovni napotki za označitev maloprodajnega izdelka (izdelava črtne kode in enostavna kontrola kakovosti).

Več ...

soncekZ novim študijskim letom se je intenzivno pričela aplikacija teoretičnih vidikov znanj v programu organizator socialne mreže, v zunanje delovno okolje, s pridobivanjem novih kompleksnih veščin, spretnosti in skupnostno videnje problematike v lokalnem okolju.

Tokrat smo si s študenti 1. ciklusa, v okviru strokovne ekskurzije dne 17. 11. 2016, ogledali neprofitno organizacijo Sonček v Kranju, kjer smo lahko povezali teoretična videnja nekaterih vsebin predmeta z lastno refleksijo in kritičnim videnjem problematike na področju dela oseb s posebnimi potrebami.

Več ...

IMG 1192m V Tehnološkem parku v Ljubljani je bil že deveto leto zapored v organizaciji podjetij Data d.o.o. in Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o. izveden dogodek Dnevi podjetništva.

Slednji je ponudil priložnost prisluhniti enajstim predavanjem o vsebinah, ki so zanimive za vsakega bodočega, pa tudi za vsakega že “prekaljenega” podjetnika.

Več ...

skillMEV Dubrovniku je 19. in 20. oktobra potekalo delovno srečanje projekta SkillME, katerega sta se udeležila ga. Saša Kocijančič in g. Primož Kurent. SkillME je projekt v okviru programa ERASMUS+. Traja od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2017. V njem sodeluje dvanajst partnerjev.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo