Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

podelitev-diplom-mS prejemom diplome se konča pomembno obdobje na poti k življenjskemu cilju vsakega posameznika, zato Vas vabimo na svečano podelitev diplom   študentom višješolskih strokovnih programov ekonomist, elektroenergetika, informatika, mehatronika, organizator socialne mreže, poslovni sekretar in varovanje.

Svečana podelitev bo v ponedeljek, 28. maja 2018,  ob 18. uri v Prešernovem gledališču Kranj.

Vljudno vabljeni!

Prosimo, da udeležbo potrdite do ponedeljka, 14. maja 2018, na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali po telefonu 04 280 40 42.

mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ
Jože Drenovec, univ. dipl. org., direktor

pdfAKU-HE-Moste.pdfeksk-he-moste-m

tvu-2018 v obdobju od 11. maja 2018 do 30. junija 2018 Višja strokovna šola ŠC Kranj pripravlja vrsto dogodkov in prireditev. Pri nekaterih prireditvah bodo sodelovali tudi zunanji izvajalci.

Tako se vključujemo v izvedbo vseslovenskega projekta promocije izobraževanja in učenja imenovanega Teden vseživljenjskega učenja.

Več ...

posvet studentov m Dne 9. 5. 2018 je Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) v sodelovanju z  Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport organizirala posvet s študenti višjih šol v okviru priprave Strategije razvoja višjega strokovnega šolstva 2018–2026.

Kot aktivni član strateškega sveta in predstavnik študentov VSŠ ŠC Kranj sem sodeloval na tem posvetu, ki je potekal v prostorih ŠOS na Dunajski 51 v Ljubljani.

Več ...

V ponedeljek, 23. 4. 2018, smo za študente 2. letnikov vseh rednih programov (ob 15.30) ter za študente 2. in 3. ciklusov vseh programov (ob 16.25)  izvedli "pripravljalnico" za pisanje diplomskega dela z naslovom Od ideje do diplome.

Več ...

Predavateljica Helena Jošt je profesorica angleščine in francoščine. Je avtorica številnih člankov, od katerih bi izpostavili samo mednarodno objavljene:

Članek v tuji strokovni reviji: »Exploiting Life-like or Real-life Situations to Enhance Business English Learning«, objava v  BETA Newsletter,  Bulgarian English Teachers Аssociation,  februar 2017.

Več ...

spte-mŠtudenti končnega letnika 2.ENE so obiskali nekdanjo kotlovnico na Planini, ki so jo 4 podjetja (Domplan + HSE + Petrol + Gorenjske elektrarne) spremenila s 4,5 mio € vredno investicijo leta 2011 v 4,3 MVA kogeneracijsko plinsko elektrarno (SPTE Domplan).

pdfekskurzija-Domplan-SPTE.pdf 

Pripravil: Robert Šifrer, univ. dipl. inž.

tehni-show1m Na povabilo podjetja FANUC Adria d. o. o. sem si 21. 3. in 22. 3. 2018 ogledal sejem industrijske tehnologije v Utrechtu na Nizozemskem – Techni-Show. Tam je bila evropska predstavitev SCARA robota podjetja FANUC. Pokazali so nam tudi osnove rokovanja s temi roboti, kar je bilo še posebej zanimivo.

Več ...

iskratel 01m Študenti prvega letnika programa Informatika so 22. 2. 2018 obiskali podjetje Iskratel d. o. o. v Kranju.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo