Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

1m FOTOGALERIJA

V petek, 14. 4. 2017, je bila v sklopu seminarskih vaj pri predmetu Ekonomika podjetja izvedena strokovna ekskurzija v podjetje Meroslovje Lotrič d.o.o. za redne študente 2. letnika programa Elektroenergetika.

Več ...

Rozman1mV torek, 18. 4. 2017, je kot petstoti diplomant svoje diplomsko delo zagovarjal kandidat Damjan Rožman, študent programa mehatronika.

Njegovo diplomsko delo ima naslov Testiranje naprave Jet cooling. Mentor je predavatelj Janko Šink, univ. dipl. inž., spec.

Več ...

20170411 202159Na konferenci Dnevih energetikov, ki je potekala pod okriljem časnika Finance, je Šolski center Kranj prejel posebno priznanje za energetsko učinkovit projekt.

Priznanje je na svečani podelitvi v Portorožu prevzel direktor Jože Drenovec. Razlog za podeljeno nagrado je bil projekt: Energetsko učinkovita prenova stopniščne razsvetljave. Največje zasluge pri tem imata diplomant Višje strokovne šole Šolskega centra Kranj Davor Stanivuković in njegov mentor Srećko Simović. 

Povezava na več podrobnosti o dogodku in nagradi

Finance Portoroz_S_0009 C9JiB-PXcAAqkuC Finance Portoroz_S_0014 Finance Portoroz_S_0012

http://www.24ur.com

V sklopu 19. Dnevov energetikov (11. in 12. april 2017 v GH Bernardin, Portorož)  je že potekal izbor za energetsko učinkovit projekt. Med finaliste se je uvrstil tudi naš diplomant Davor Stanivuković s projektom Energetsko učinkovita prenova stopniščne razsvetljave v večnadstropni stanovanjski stavbi v Kranju. Vabim vas, da si ogledate video na spletni povezavi
http://www.dnevi-energetikov.si/energetsko-ucinkovit-projekt-ure-finalisti-2/
in glasujete za našega diplomanta.

mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ ŠC Kranj

eksk FOTOGALERIJA (Marija Šubic)

V sredo, 22. 3. 2017, so si študentje 1. letnika rednega programa mehatronika ogledali izdelavo mehatronskega sistema od načrtovanja do izvedbe v podjetju Iskra ESV v Kranju.

Več ...

eksk8mV okviru vaj modula Varnost in predpisi oz. predmeta Varnost in zdravje pri delu sta bili v marcu izvedeni dve strokovni ekskurziji za študente prvega letnika višješolskega izobraževalnega programa Varovanje.

Več ...

ti1mDne 7. marca je bilo za študente 1. letnika, smer ekonomija, elektroenergetika in varovanje, organizirano predavanje g. Vida Dorie, generalnega sekretarja nevladne organizacije TRANSPARENCY INTERNATIONAL, slovenske podružnice največje mednarodne mreže za boj proti korupciji s članicami v preko 100 državah po celem svetu. 

Več ...

ŠCKranj 8.3.2017FOTOGALERIJA (Srećko Simović)

Skupina tujih gostov, predvsem iz severnoevropskih držav, je v sredo, 8. 3. 2017, v okviru konference CHAIN5 na Bledu obiskala tudi našo VSŠ. Goste je pripeljala ga. Alicia - Leonor Seuli - Miklavčič, vodja projektov pri Skupnosti VSŠ ŠC Kranj.

Namen obiska je bil predstavitev in promocija VSŠ tujim udeležencem konference, cilj pa pridobiti nove partnerje za mednarodne izmenjave in projekte.

Več ...

FVD 2m FOTOGALERIJA (mag. Jelka Bajželj)

Dne 21. 2. 2017 so študentje ekonomije v okviru predmeta poslovno komuniciranje obiskali Fundacijo Vincenca Drakslerja za odvisnike so. p., dogodka se je udeležilo 22 študentov.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo