Višja strokovna šola Slovensko  English  

MEPI forum

mepi3mV petek, 22. 8. in v soboto 23. 8. 2014, je na Bledu potekal prvi slovenski MEPI forum z naslovom »Odličnost v sodelovanju, izvajanju in mreženju«. Namenjen je bil mentorjem programa, voditeljem odprav, šolam in ostalim inštitucijam (ki izvajajo MEPI program) ter podpornikom. V okviru programa je bila tudi podelitev priznanj najzaslužnejšim posameznikom v programu, ter šolam. Med štirimi posamezniki, dobitniki priznanj, so bili kar trije iz Šolskega centra Kranj. Priznanja so prejeli: Danica Volčanšek Černe, Robert Bertoncelj in Gabrijela Krajnc.

Prejemnikom priznanj čestitamo!

Blaž Cof in Simon Hočevar - srebrna dvojica

cof4m Naš študent mehatronike Blaž Cof dosega kot kanuist izvrstne športne uspehe.

Čestitamo za drugo mesto na svetovnem prvenstvu 2014!
Več ...

Sodelovanje s podjetjem Elektro Gorenjska

SC Elektro Gorenjska  0005mSC Elektro Gorenjska  0006mNa povabilo predstavnikov podjetja Elektro Gorenjska smo se udeležili sestanka na sedežu podjetja v petek, 6. 6. 2014, ob 11. uri.

Sprejeli so nas mag. Edvard Košnjek, izvršni direktor OE Distribucijsko omrežje, dr. Mateja Nadižar Svet, izvršna direktorica OE Splošne in tehnične storitve, in ga. Mojca Jelovčan, vodja kadrovske službe.

Več ...

Slovesna podelitev diplom (5.6.2014)

podelitev diplomFOTOGALERIJA

Podelitev diplom diplomatom višješolskega strokovnega izobraževanja (5.6.2014)

vabilo 2m vabilo 1m Svečana podelitev bo v ČETRTEK, 5. JUNIJA 2014, ob 18. uri v sejni dvorani številka 15 (prvo nadstropje Mestne občine Kranj), Slovenski trg 1, 4000 Kranj.

Vljudno vabljeni!

jpgprogramski_list

Študenta informatike na praktičnem usposabljanju v zasebni španski šoli tehničnih strok iz Rippola (maj 2014)

img2mŠtudenta 1. letnika rednega študija informatike Maruša Lazar in Kristjan Zaplotnik sta s 5. 5. 2014 pričela s praktičnim usposabljanjem veščin s področja IKT. Gostitelj je zasebna Višja strokovna šola tehničnih strok iz Ripolla v Španiji Escola del Treball del Ripollès - FUNDACIÓ  PRIVADA EDUARD SOLER. (http://www.fes.cat/).

Praktično usposabljanje bo po vnaprej pripravljenem planu trajalo do vključno 7. 7. 2014. Študenta sporočata, da sta bila zelo toplo sprejeta in da so gostitelji izredno gostoljubni, prijazni in strokovni.

Več ...

ŠC Kranj zmagal v kampanji Pozor(!)ni za okolje

V kampanji Pozor(!)ni za okolje je Šolski center Kranj (Strokovna gimnazija ter Srednja šola za elektrotehniko in računalništvo) osvojil nagrado za najbolj učinkovito izvajanje EKOnačrta.

Več ...

Prvi študent VSŠ ŠC Kranj na izmenjavi za namene študija (apr. 2014)

Od 7. 4. 2014 do 13. 7. 2014 je na trimesečnem študiju v Zagrebu izredni študent Mehatronike Aleksandr Suhinin. Gostitelj je Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo (http://www.linkedin.com/in/zozo77,  http://www.algebra.hr; http://www.racunarstvo.hr),  kjer študenta individualno poučujejo predavatelji s področja Informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Več ...

Obisk v podjetju CABLEX-T (2.4.2014)

Na prijazno vabilo direktorja hčerinskega podjetja CABLEX iz Tržiča,  g. Sama Prodana, se je odzval strokovni aktiv za mehatroniko in elektroenergetiko ter organizatorji praktičnega izobraževanja. 2. 4. 2014 smo obiskali podjetje, ki se nahaja na Cesti Ste Marie Aux Mines 9. Gre za sodobno opremljeno podjetje z najnovejšo tehnologijo s področja kabelskih snopov, specializirano za belo tehniko in avtomobilsko industrijo.

Več ...

Ob kulturnem prazniku

Ker umetniško ustvarjajo tudi nekateri naši predavatelji, ob tej priložnosti objavljamo nekaj slikarskih utrinkov naše zunanje predavateljice mag. Gabrijele Hauptman. V programu organizator socialne mreže predava predmet družba tveganja.

transformacija4m svetloba1m soline8m

soline3m piran8m simfonijam

Višja strokovna šola
Šolski center Kranj

Kidričeva cesta 55
4000 Kranj

tel.: (04) 280 40 42

uradne ure

safe si logo

Vzgojno izobraževalni zavod z družbenoodgovorno vizijo

Slovenska mreža prostovoljskih organizacij

simbioza

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo