Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

iskratelFOTOGALERIJA  (Sašo Stanojev)

Študenti prvega letnika programov Informatika in Ekonomist so obiskali podjetje Iskratel d. o. o. v Kranju.

Iskratel sodi med vodilne evropske proizvajalce telekomunikacijskih rešitev in se ponaša s 70-letno tradicijo.

Več ...

info dan Fotogalerija (Marija Šubic, Srećko Simović, Srečo Uranič)

Informativni dnevi so za nami in kandidati, ki so prišli, so ob zaključku potrdili, da so dobili vse potrebne informacije za odločitev in celo mnogo več, kot so pričakovali.

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste pripravili tako raznolik program - vodji avle, razstavljalcem na stojnicah, vsem tistim, ki ste predstavljali po laboratorijih in učilnicah, pa tudi tistim, ki ste skrbeli za cvetje in informativno gradivo. Prav posebej pa ste nas na vsakem koraku razveseljevali naši študenti, oblečeni v majice z logotipom ŠC Kranj, ki ste prijazno predstavljali študij in pomagali pri vodenju obiskovalcev.

mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ ŠC Kranj

informativa V okviru svojih promocijskih aktivnosti je Višja strokovna šola tudi letos 27. in 28. januarja uspešno sodelovala na 9. Informativi 2017 – vseslovenskem sejmu izobraževanja in poklicev. Na dogodku, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, smo predstavili naše izobraževalne programe za poklice prihodnosti.

Vsem, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi, se lepo zahvaljujem.

Mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ ŠC Kranj

Foto galerija: Marija Šubic, vodja programskega področja

Več o Informativi >> http://www.informativa.si/domov/

studenti dijakom mNa prireditvi Študenti dijakom, ki jo je v prostorih Gimnazije Franceta Prešerna Kranj pripravil Klub Študentov Kranj, smo predstavljali VSŠ ŠC Kranj (od leve proti desni): Gašper Črtalič, Tilen Pečnik, Nastja Koporec, Robert Šifrer, Lidija Grmek Zupanc, Klemen Popit in Andrej Gracelj.

Naša študentka programa ekonomist Jasna Grbić je bila uvrščena med Šparovo dvanajsterico v projektu Štartaj Slovenija. Mazilo za tatu Tatto Care je pripravila na podlagi lastnih izkušenj, bolezen hrbtenice jo je namreč pripeljala do podjetniške ideje. Sedaj je dobila še enoletno pogodbo s Sparom za vseh 50 poslovalnic.

https://www.spar.si/sl_SI/aktualno/Startaj_Slovenija/TattooCare.html

SC LJ 6m V torek, 13. 12. 2016, so nas na naši višji strokovni šoli obiskali dijaki s Šolskega centra Ljubljana, program Tehnik varovanja.
Obisk se je pričel z uvodnimi pozdravi, ogledom medpodjetniškega izobraževalnega centra in predstavitvijo višješolskega študijskega programa Varovanje, nadaljeval pa s strokovnimi predavanji.

Več ...

pdfZlatopoljčan (dec. 2016) zlatopoljcan

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo