Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

skillMEV Dubrovniku je 19. in 20. oktobra potekalo delovno srečanje projekta SkillME, katerega sta se udeležila ga. Saša Kocijančič in g. Primož Kurent. SkillME je projekt v okviru programa ERASMUS+. Traja od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2017. V njem sodeluje dvanajst partnerjev.

Več ...

sed 2016 Vodja MIC-a Nataša Kristan Primšar, univ. dipl. inž., in naš predavatelj Srećko Simović, univ. dipl. inž., sta se udeležila konference SED 2016 v okviru projekta »mhtsps« (TEMPUS), ki je bila organizirana s strani Visoke šole v Užicah, Srbija (Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija) 30. 9. 2016.

Konferenca je imela naslov International Conference Higher Education in Function of Sustainable Development of Tourism in Serbia and Western Balkans.

Več ...

DNVV sredo, 14. 9. 2016, je v vojašnici Edvarda Peperka v Ljubljani v organizaciji IVK potekal Dan nacionalne varnosti 2016. Udeležence sta nagovorila tudi Andreja Katič, ministrica za obrambo RS, in Boštjan Šefic, državni sekretar na Ministrstvu za notranje zadeve RS (več o dopoldanskem dogajanju na: http://www.mo.gov.si/).

Na dogodku se je uspešno predstavila tudi Višja strokovna šola ŠC Kranj; iskrena hvala vsem z VSŠ sodelujočim, še posebej predavateljema mag. Marjanu Miklavčiču in Borisu Grilcu, mag.

Utrinke z dogodka najdete v fotogaleriji (foto: Jelka Bajželj, Andrej Kovačič)

Klemen Popit Racing mEkipa Klemna Popita je z italijansko ekipo Friumotor in novim Peugeotom 208 R2 uspešno in hitro pripeljala do cilja 5. PETROL relija v Novi Gorici. V močni mednarodni konkurenci je dosegla odlično 5. mesto v diviziji 2 ter 2. mesto v mladinskem državnem prvenstvu Republike Slovenije.

http://rallynovagorica.klemenpopit.com

cof1m Finale svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah, Tacen (9. 9. do 11. 9. 2016)

"Finalno tekmo svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah sem končal kot v svoji najljubši pravljici, kljub napaki v polfinalu sem si priveslal mesto za finalni nastop in s tem izpolnil tudi svojo skrito željo po nastopu najboljših deset na svetu. To, da sem svoj največji uspeh dosegel na domačih tleh, na progi, na kateri sem naredil svoje prve vesljaje in pred najboljšimi navijači, pa naredi uspeh še toliko slajši."

Več ...

Na Dnevu nacionalne varnosti, ki ga 14. 9. 2016 organizira IVK Inštitut za varnostno kulturo, bo aktivno sodelovala tudi naša Višja strokovna šola, kar predstavlja promocijo celotne VSŠ, s poudarkom na programu varovanje (promocijska stojnica, predavanji in intervjuja predavateljev VSŠ ŠC Kranj).

pdfVABILO s programom

Več o dogodku najdete na spletni strani
http://www.varensvet.si/dan-nacionalne-varnosti-2016/.

Vabljeni!

Naš študent Aleksander Vidmar kot najmlajši zaposleni v skupini SIQ v 50-letni zgodovini te skupine.

pdfErasumus-praksa-in-zaposlitev.pdf

ecer2016Predavateljica predmeta Ugotavljanje in zagotavljanje kakovosti v programu ekonomist mag. Lidija Grmek Zupanc je v zimskem času skladno z navodili prijavila prispevek za mednarodno konferenco ECER 2016, ki je bil sprejet. Svojo predstavitev je izvedla 25. 8. 2016 na University College Dublin.

Več:
http://www.eera-ecer.de/ecer-programmes/conference/21/contribution/37061/

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo