Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

eksk8mV okviru vaj modula Varnost in predpisi oz. predmeta Varnost in zdravje pri delu sta bili v marcu izvedeni dve strokovni ekskurziji za študente prvega letnika višješolskega izobraževalnega programa Varovanje.

Več ...

ti1mDne 7. marca je bilo za študente 1. letnika, smer ekonomija, elektroenergetika in varovanje, organizirano predavanje g. Vida Dorie, generalnega sekretarja nevladne organizacije TRANSPARENCY INTERNATIONAL, slovenske podružnice največje mednarodne mreže za boj proti korupciji s članicami v preko 100 državah po celem svetu. 

Več ...

ŠCKranj 8.3.2017FOTOGALERIJA (Srećko Simović)

Skupina tujih gostov, predvsem iz severnoevropskih držav, je v sredo, 8. 3. 2017, v okviru konference CHAIN5 na Bledu obiskala tudi našo VSŠ. Goste je pripeljala ga. Alicia - Leonor Seuli - Miklavčič, vodja projektov pri Skupnosti VSŠ ŠC Kranj.

Namen obiska je bil predstavitev in promocija VSŠ tujim udeležencem konference, cilj pa pridobiti nove partnerje za mednarodne izmenjave in projekte.

Več ...

FVD 2m FOTOGALERIJA (mag. Jelka Bajželj)

Dne 21. 2. 2017 so študentje ekonomije v okviru predmeta poslovno komuniciranje obiskali Fundacijo Vincenca Drakslerja za odvisnike so. p., dogodka se je udeležilo 22 študentov.

Več ...

krisper1m Dne 21. 2. 2017 smo na višji strokovni šoli ŠC Kranj gostili gospoda Aleša Krisperja, ki je študentom programov ekonomist in varovanje predstavil področje poslovnih in življenjskih tveganj ter možnosti obvladovanja le - teh.

Predavatelj je dolgoletni poslovnež z obsežnimi izkušnjami, katere je med predavanjem uspešno povezoval s teoretičnimi spoznanji navedenega strokovnega področja.

Več ...

iskratelFOTOGALERIJA  (Sašo Stanojev)

Študenti prvega letnika programov Informatika in Ekonomist so obiskali podjetje Iskratel d. o. o. v Kranju.

Iskratel sodi med vodilne evropske proizvajalce telekomunikacijskih rešitev in se ponaša s 70-letno tradicijo.

Več ...

info dan Fotogalerija (Marija Šubic, Srećko Simović, Srečo Uranič)

Informativni dnevi so za nami in kandidati, ki so prišli, so ob zaključku potrdili, da so dobili vse potrebne informacije za odločitev in celo mnogo več, kot so pričakovali.

Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste pripravili tako raznolik program - vodji avle, razstavljalcem na stojnicah, vsem tistim, ki ste predstavljali po laboratorijih in učilnicah, pa tudi tistim, ki ste skrbeli za cvetje in informativno gradivo. Prav posebej pa ste nas na vsakem koraku razveseljevali naši študenti, oblečeni v majice z logotipom ŠC Kranj, ki ste prijazno predstavljali študij in pomagali pri vodenju obiskovalcev.

mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ ŠC Kranj

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo