Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

obisk m FOTOGALERIJA

 

 

 

V četrtek, 14. 4., in petek, 15. 4. 2016, sta bila na obisku naše VSŠ ŠC Kranj predstavnika Visoke železničke škole strukovnih studija iz Beograda - prof. dr. Zoran N. Bundalo, direktor šole, in dr. Branislav Gavrilović, predavatelj na omenjeni šoli. Gosta sta si ogledala prostore in opremo ŠC ter sodelovala v pogovorih glede morebitnega sodelovanja med šolama in sodelovanja v skupnih projektih na področju izobraževanja. S strani ŠC so v omenjenih pogovorih sodelovali g. Jože Drenovec, direktor ŠC, mag. Lidija Grmek Zupanc, ravnateljica VSŠ, in g. Srećko Simović, predavatelj VSŠ.

 

 

Pripravil: Srećko Simović

podelitev5mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Več ...

remo      gzs

V četrtek, 14. 4. 2016, sta se vodja MIC-a Nataša Primšar, univ. dipl. inž., in Marija Šubic, prof., predavateljica VSŠ, udeležili Konference o mobilnosti v poklicnem izobraževanju in usposabljanju »REMO«, ki jo je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije, OGZ za Gorenjsko. Glavni namen dogodka je bil spregovoriti o priložnostih in izzivih, ki jih za dijake, študente in zaposlene ponujajo različne vrste mobilnosti v okviru programa Erasmus+.

Več ...

sodelovanjeFOTOGALERIJA

V okviru sodelovanja z Visoko šolo za tehnologijo polimerov iz Slovenj Gradca, kamor spada tudi sodelovanje na področju izdelave diplomskih nalog, sta 9. 4. 2016 predavatelj VSŠ in somentor Domen Kepic in izredni študent mehatronike in skorajšnji diplomant Alojz Šenk na povabilo predavatelja VŠTP in somentorja mag. Silvestra Bolkein pod njegovim vodstvom opravila del nalog, potrebnih za empirični del diplomske naloge z naslovom Vpliv parametrov brizganja plastike na avtomatsko odvzemanje kosov iz orodja.

Več ...

erasmus mS.I.Q GmbH iz Nemčije (http://www.siq.si/german/siq_gmbh) je podjetje, ki je sprejelo od 1. 3. 2016 do 31. 5. 2016 na prakso našega študenta 3. ciklusa izrednega študija Mehatronike.

Aleksander na delovnem mestu praktikanta - testnega inženirja laboratorijske opreme v oddelku za varnost in elektomagnetiko  preizkuša kakovost delovanja različne elektronske opreme.

Več ...

erf2016 FOTOGALERIJA  (Marija Šubic)

V ponedeljek, 21. 3. 2016,  smo v Ljubljani obiskali Evropski robotski forum 2016 (ERF), ki se ga udeležujejo strokovnjaki iz celotne Evrope in ga je letos gostil Cankarjev dom.

Sam dogodek je sicer zaprtega tipa, vendar smo bili deležni povabila s strani CD, da pripeljemo na ogled tudi študente. Ker je bilo število omejeno, so se ga udeležili študentje 1. letnika mehatronike, ki so bili nad videnim navdušeni. Obenem so imeli priložnost, da so določene izdelke tudi preizkusili.

Več ...

ASDne 3. 3. 2016 so študentje prvega letnika programa Ekonomist v okviru vsebin predmeta Poslovno komuniciranje obiskali podjetje Adriatic Slovenica d. d., PE Kranj, Kidričeva 2.

Več ...

kovacnica FOTOGALERIJA  (Sašo Stanojev)

Študenti 1. letnika programa ekonomist so pod vodstvom Saša Stanojeva, dipl. ekon, spec., obiskali Kovačnico na Župančičevi ulici 22 v Kranju.

Več o pomenu Kovačnice za kranjsko občino si lahko preberete na http://www.kranj.si

Širjenju informacij o projektu mobilnosti, obveščanju in promociji rezultatov mobilnosti na naši VSŠ in tudi v okviru celotnega centra dajemo zelo velik pomen. Prepoznavnost šole v okviru celotnega internacionalizacijskega procesa, ki se pokaže na dolgi rok, je zato trajnostno naravnan. Pri tem uporabljamo različne diseminacijske metode in dve izmed uporabljenih praks sta predstavljeni v nadaljevanju. 

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo