Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

ccnFOTOGALERIJA

V petek, 8. 12. 2017, so se študenti 1. letnika rednega študija programa mehatronika v okviru predavanj pri predmetu Trajnostni razvoj udeležili vodenega ogleda Centralne čistilne naprave Kranj, ki jo upravlja Komunala Kranj, javno podjetje, d. o. o.

Več ...

dinos FOTOGALERIJA

Študenti 1. letnika, rednega študija programa Elektroenergetika, so si v okviru seminarskih vaj pri predmetu Varovanje okolja in varstvo pri delu, v torek, 5. 12. 2017 ogledali obrat za predelavo odpadnih surovin v podjetju DINOS Naklo.

Več ...

pohvala-m Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije je naši višji strokovni šoli podelila pohvalo za sodelovanje v postopku ocenjevanja po Modelu odličnosti višjih strokovnih šol.

Vlogo je pripravila takratna predsednica Komisije za spremljanje in zagotavljanje kakovosti VSŠ dr. Marjeta Pučko v sodelovanju s člani komisije.

Več ...

priznanje-m Na 7. mednarodni konferenci kakovosti v višjih strokovnih šolah, ki je bila 21. novembra 2017 v GRM (Višja strokovna šola v Novem mestu) je Skupnost Višjih strokovnih šol razglasila rezultate razpisa za priznanja Skupnosti VSŠ.

Priznanja so prejeli dr. Branko Škafar, ga. Alicia-Leonor Sauli-Miklavčič in Nastja Beznik.

Več ...

DNVFOTOGALERIJA

24. oktobra je v Ljubljani na več lokacijah potekal Dan nacionalne varnosti 2017, ki so se ga udeležili tudi naši študentje varovanja (2. letnik).

Več ...

tpvs1m Na natečaju za najboljšo diplomsko nalogo, projekt, inovacijo in praktično usposabljanje za leto 2017 je v kategoriji najboljše praktično usposabljanje zmagal naš študent 2. letnika mehatronike, Anže Arzenšek.

Več ...

cisco 00m V sredo, 11. 10. 2017, je v Šolskem centru Kranj potekalo srečanje CISCO akademij. Srečanja se je udeležilo 80 dijakov in študentov iz sedmih akademij Slovenije.

Več ...

SED 2017 FOTOGALERIJA  (Srećko Simović)

Konferenca SED 2017 - Znanost in visoko šolstvo v vlogi trajnostnega razvoja (http://sed.vpts.edu.rs/). Ekonomsko tehnična strokovna šola iz Užic (Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija u Užicu) je organizatorica 10. strokovne konference »SED 2017 - Znanost in visoko šolstvo v vlogi trajnostnega razvoja« (»Nauka i visoko obrazovanje u funkciji održivog razvoja – SED 2017«), ki je potekala 6. in 7. oktobra v Srbiji - Drvengrad.

Več ...

cof-mŠtudent izrednega študija mehatronike Blaž Cof je osvojil bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v Pau, Francija.

Čestitamo!

http://blazcof.si/novica.php?id=63

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo