Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, info@sckr.si
 
Kliknite za več informacij.

IMG 8042mV Tehnološkem parku v Ljubljani so se že sedmo leto zapored v organizaciji podjetij Data d.o.o. in Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o.) odvijali Dnevi podjetništva.

Študenti programov informatika, mehatronika, elektroenergetika, varovanje in ekonomist Višje strokovne šole Šolskega centra Kranj smo se letos, tradicionalno,  že četrtič udeležili predavanj in delavnic, ki so bila organizirana v dveh dneh.

Več ...

hidria3m V luči krepitve sodelovanja naše šole z gospodarstvom, je v sredo, 15.10.2014, v predavalnici šole potekala predstavitev podjetja Hidria Rotomatika d.o.o.

Obiskala sta nas g. Borut Tuma, vodja enote v Kranju, in ga. Tanja Tušar, ki je v podjetju odgovorna za delo z mladimi.

Študentom sta predstavila dejavnosti podjetja, ki se uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju avtomobilskih tehnologij in industrijskih komponent ter sistemov za klimatizacijo.

Več ...

erasmus dan 7m  Torek, 30. 9. 2014, je bil pester dan, predvsem za študente prvih letnikov izobraževalnih programov VSŠ ŠC Kranj. Izvedena sta bila Uvodni dan in Erasmus dan in v okviru slednjega smo gostili tujega strokovnjaka iz podjetja Festo, d.o.o iz Zagreba, ki je izvedel zanimivo strokovno predavanje.

Uvodnega dneva, na katerem je Erasmus koordinatorica za VSŠ Nastja Beznik, univ. dipl. org., seznanila študente z dosedanjim delom na projektu Erasmus na VSŠ, se je udeležilo 166 študentov rednega študija.

Svoje izkušnje s praktičnim usposabljanjem in študijem so študentom predstavili tudi letošnji Erasmus študenti: Maruša Lazar, Aleš Šifrar in Aleksandr Suhinin. Ravnateljica VSŠ Lidija Grmek Zupanc jim je ob tej priložnosti čestitala za novo pridobljene dragocene izkušnje in znanja ter jim podelila simbolične Priloge k diplomi.

Več ...

MIC ŠC Kranj in danska šola EUC SYD sta pričeli s sodelovanjem v projektu LoCaRe – ESA (INTERREG IVC 2010-2012). To odlično sodelovanje se je v letošnjem letu razširilo tudi na projekt Erasmus na VSŠ ŠC Kranj. Dobro sodelovanje tako med organizacijskimi enotami ŠC Kranj kot tudi mednarodno prinaša dobre poslovne učinke in pomaga na poti do poslovne odličnosti in internacionalizacije.

Več ...

gg 3 10 2014mV torek, 30. 10. 2014, je bila otvoritev prenovljene učilnice 352.

Projekt "352" je vodil predavatelj Srećko Simovič.

VEČ O PROJEKTU

Na 3-mesečnem študiju je bil študent izrednega  študija Mehatronike na VSŠ ŠC Kranj Aleksandr Suhinin v obdobju od 7. 4. 2014 do 13. 7. 2014 pri gostitelju Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo (http://www.algebra.hr/).

Več ...

erasmus Po posredovanju informacij vodje MIC ŠC Kranj (http://www.sckr.si/tsc/mic/) o zanimanju španske zasebne Višje strokovne šole tehničnih strok iz Ripolla Escola del Treball del Ripollès - FUNDACIÓ  PRIVADA EDUARD SOLER (Http://www.fes.cat/ za sodelovanje z nami je vzpostavitev stika Eramus+ koordinatorja za VSŠ že obrodila sadove:

Več ...

mepi3mV petek, 22. 8. in v soboto 23. 8. 2014, je na Bledu potekal prvi slovenski MEPI forum z naslovom »Odličnost v sodelovanju, izvajanju in mreženju«. Namenjen je bil mentorjem programa, voditeljem odprav, šolam in ostalim inštitucijam (ki izvajajo MEPI program) ter podpornikom. V okviru programa je bila tudi podelitev priznanj najzaslužnejšim posameznikom v programu, ter šolam. Med štirimi posamezniki, dobitniki priznanj, so bili kar trije iz Šolskega centra Kranj. Priznanja so prejeli: Danica Volčanšek Černe, Robert Bertoncelj in Gabrijela Krajnc.

Prejemnikom priznanj čestitamo!

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo