Direktor

drenovecDRAGE DIJAKINJE IN DIJAKI, SPOŠTOVANI STARŠI!

Novo šolsko leto je pred nami. Ne pozabite na pregovor, da kolikor znaš, toliko veljaš. Živimo v družbi znanja in vseživljenjskega učenja. Učenje se nikoli ne konča. Pridobljeno znanje posamezniku omogoča izbiro v življenju, dviga samozavest in spodbuja razvoj. Prav zaradi tega vas želim spodbuditi k resnemu in odgovornemu delu v šoli.

Drage dijakinje in dijaki, zavedam se, da ste v enem od najlepših obdobij v življenju in da poleg šole želite tudi »živeti«. Zavedam se, da šola od vas zahteva izpolnjevanje obveznosti, ki niso vedno na vrhu vaše liste priljubljenosti. Zato se učite sproti, veliko lažje in z večjim uspehom boste sledili delu v šoli, ostalo pa vam bo tudi dovolj časa za »življenje«. Izkoristite tudi področja obšolskih dejavnosti in aktivnosti, ki vam jih ponujamo na šolskem centru. Šolski center Kranj vam ponuja veliko.

Veseli bomo, če boste zahtevali še več. Tu smo zaradi vas in veseli bomo, če boste v šolo prihajali z veseljem, se v njej dobro počutili, pridobili ustrezno znanje ter veščine in vrednote, ki vam bodo koristile pri nadaljnjem šolanju in v življenju.

Vsi zaposleni na šoli se zavedamo, da opravljamo odgovorno delo, zato delamo strokovno in po svojih najboljših močeh. Želimo si ustvarjalnega sodelovanja s starši in dijaki. Starši, spremljajte delo vaših otrok in sodelujte z nami. Mi se bomo trudili, da bi bilo to sodelovanje čim boljše. Na svojem področju želimo biti najboljši.

Jože Drenovec, direktor ŠC Kranj

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo