Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

crocosFOTOGALERIJA (Miran Kozmus)

Projekt CroCooS je mednarodni projekt (Madžarska, Srbija in Slovenija). Njegov glavni cilj je prispevati k opredelitvi in uporabnosti medsektorskih aktivnosti za preprečevanje zgodnjega opuščanja šolanja v izobraževalnih sistemih EU s poudarkom na sistemih zgodnjega opozarjanja in zgodnje intervencije.

Več ...

raziskovalciV Strahinju je bilo 5. aprila 2016 Regijsko srečanje in tekmovanje raziskovalnih nalog Gorenjske. Sodelovali so naslednji naši dijaki: Marjan Jerman, Kristian Šenk in Aleš Zupan iz 4. Mb ter Primož Ferjan in Jaka Mencinger iz 4. Ea.

Več ...

popriNa tekmovanje POPRI 2016 se je prijavilo 260 mladih s 95 idejami. Tekmovalci, ki prihajajo iz 31 različnih slovenskih mest in 44 izobraževalnih institucij, so 15. marca oddali poslovne modele, oblikovane glede na metodologije vitkega podjetništva.

Več ...

groselj 1m V sredo, 23. 3. 2016, nas je  obiskal znani slovenski alpinist Viki Grošelj. Srečanje je bilo v okviru projekta Knjigajmo migajmo, ki je namenjeno spodbujanju branja med mladimi.

Naš gost je namreč  svoja doživetja v domačih in tujih gorah opisal v številnih knjigah. Na srečanju pa nam je svojo ljubezen do gora predstavil s pomočjo diapozitivov.

Več ...

V petek, 18. marca 2016, je na naši šoli potekalo regijsko tekmovanje srednješolcev v znanju fizike za Stefanovo srebrno in bronasto priznanje. Udeležilo se ga je 10 dijakov Srednje tehniške šole. Bronasto priznanje je prejel Gal Nadrag, 3. Ma. Prejemnikom priznanj za dosežene rezultate iskreno čestitamo.

Pripravila: Aleksandra Frelih

tekmaFOTOGALERIJA (Branko Vrečar)

Dijaške skupnosti Šolskega centra Kranj so v ponedeljek, 21. 3. 2016, organizirale košarkarsko tekmo v športni dvorani Zlato polje. Namen druženja je bil, da bi se med seboj bolje spoznali.

Več ...

hokejisti2mV ledeni dvorani na Zlatem polju v Kranju se je v sredo, 16. marca 2016, odvila finalna tekma mladih hokejistov državnega prvenstva v kategoriji do 16 let med kluboma HK Triglav Kranj in HK Slavija junior.

Kadeti HK Triglav so ponovili uspeh mladincev iz te sezone in po zmagi v finalu proti Slaviji junior z 2 : 1 pred nabito polno dvorano na Zlatem polju osvojili naslov najboljših v tej sezoni.

V vrstah zmagovalcev so nastopili tudi štirje dijaki prvih letnikov našega šolskega centra, in sicer vratar Maj Pelko, branilec Jan Sekne ter napadalca Gašper Nadižar in Maj Tavčar.

Več ...

eko 5m V sredo, 9. marca 2016, je potekalo Državno tekmovanje iz Ekokviza za SŠ na Gimnaziji Celje - Center.  Udeležilo se ga je 256 dijakov različnih srednjih šol Slovenije.

Na tekmovanju je sodelovalo tudi dvanajst dijakov Šolskega centra Kranj:  trije dijaki Strokovne gimnazije, šest dijakov Srednje tehniške šole ter ena dijakinja in dva dijaka SESGŠ.

Več ...

naj dijaka FOTOGALERIJA (Amadei Šaršanski)

V sredo, 16.3.2016 smo na izrednem sestanku DS razglasili izbor Naj dijakov obeh enot. Komisija je obravnavala le popolne vloge.

Na STŠ je Naj dijak postal Jure Vreček iz 4.Rb, na SG pa Patrik Tarfila iz 3.Ga.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo