Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

foto1m Na olimpijskem festivalu evropske mladine, ki je februarja 2017 potekal v Turčiji, so slovenski smučarji skakalci in skakalke na tekmah osvojili zlati odličji – eno na ekipni tekmi fantov in drugo na mešani ekipni tekmi – ter tako osvojili naslov EYOF Erzurum 2017.

Član obeh zmagovalnih ekip je naš dijak Tomi Jovan iz 2. Mb. Za osvojeni zlati odličji iskreno čestitamo!

Več ...

Info dan FOTOGALERIJA (Srećko Simović)

kosarka2 Začela se je 7. sezona treningov

V Šolskem centru Kranj so v ponedeljek, 13. 2. 2017, varovance VDC Kranj sprejeli dijaki 4. Ra razreda.

Več ...

primoz1m 28. in 29. januarja 2017 se je Pri Avseniku v Begunjah odvijalo 11. tradicionalno mednarodno tekmovanje harmonikarjev za nagrado Avsenik.

Tekmovanja se je udeležil tudi naš dijak Primož Gnidovec iz 1. Rb in na diatonični harmoniki osvojil zlato priznanje.

Čestitamo.

Več ...

29. 11. 2016 je komisija, ki so jo sestavljali g. Jože Drenovec, direktor ŠC Kranj, ga. Maša Jamnik in g. Janez Smukavec, predstavnika donatorjev Elektro Gorenjska, g. Žiga Lausegger, g. Aljaž Rogelj in g. Jure Meden, mentorji dijakov, ter ga. Saša Kocijančič, ravnateljica STŠ ŠC Kranj, izbrala naloge, ki jih bodo sofinancirali z zbranim denarjem donatorji:

zlati donator: Tiskana vezja Luznar d.o.o., Elektro Gorenjska d.d.,

srebrni donator: Orodjarstvo Knific d.o.o., Iskraemeco d.d. in

bronasti donator: SIBO d.o.o., Flaška d.d.

Več ...

DSC 1169m Danes zjutraj so se dijaki v šolski jedilnici lahko pogreli z Miklavževim kakavom. Pripravo kakava je Miklavž zaupal našim prijaznim kuharicam. Razdelili pa so ga predstavniki dijaške skupnosti naše šole: Meta, Gregor, Jaka in Nejc. Hvala vsem, ki ste kakor koli pomagali Miklavžu.

Kot pravi misel, smo vsi povabljeni, da dobroto širimo naprej:
Človek ne more poplačati s hvaležnostjo; lahko le povrne na enak način nekje drugje v življenju. (Anne Morrow Lindbergh)

Več ...

plezanje2m Na Kitajskem v kraju Guangzhou poteka mladinsko svetovno prvenstvo v športnem plezanju, na katerem tekmujejo mladi plezalci iz 41 držav.

Dijak naše šole Luka Potočar iz 1. Ra je 9. 11. 2016 v konkurenci starejših dečkov osvojil izvrstno 4. mesto v težavnostnem plezanju.

Čestitamo!

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo