Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

V soboto, 6. januarja 2018, je na Gimnaziji Šentvid potekalo Državno tekmovanje v znanju astronomije za Dominkova priznanja. Udeležila sta se ga tudi dva dijaka naše šole.

V elitni konkurenci med  gimnazijami in srednjimi  strokovnimi šolami je Matic Gregorčič, 4. Ea, prejel srebrno priznanje, Luka Jelovčan, 2.Ma, pa zlato priznanje.

Več ...

NovoLetoFOTOGALERIJA

V petek, 22. decembra 2017, smo v okviru dijaške skupnosti pripravili proslavo ob državnem prazniku in  novoletni koncert. 

Več ...

bozickov-tek-m FOTOGALERIJA (Gašper Strniša)

3. Božičkov tek ŠC Kranj je uspel odlično. Vreme sončno, vsi zadovoljni in izpolnjeni.

Več ...

2017jdec15-RisiU20-SLO-ITA-4mSvetovno prvenstvo v hokeju za mladince do dvajsetega leta je končano. Slovenska ekipa je osvojila bronasto odličje.

Več ...

mepi-mV ponedeljek, 27. 11. 2017, je v avli Mestne občine Kranj potekala slavnostna podelitev srebrnih in bronastih priznanj MEPI. 58 učencev in dijakov z osnovnih in srednjih šol iz Kranja in okolice je uspešno zaključilo program in osvojilo priznanje.

Več ...

mladi-risi-mOd sobote, 9. 12. 2017, do petka, 15. 12. 2017, bo na Bledu potekalo Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu za igralce do 20 let. V ekipi so tudi trije dijaki ŠC Kranj, in sicer Uroš Plavc in Nik Brglez iz 4.Ea ter Maj Tavčar iz 3.Ra. Fante čakajo težke tekme z reprezentancami Italije, Litve, Norveška, Poljske in Ukrajine, zato jim želimo veliko sreče.

Več o prvenstvu na spodnji povezavi:http://hokej.si/priprav-je-konec-mladi-risi-jutri-zacenjajo-s-svetovnim-prvenstvom/

Pripravila: Jolanda Škofic Zakotnik

Robotkov danFOTOGALERIJA (Miran Kozmus, Vera Brezar)

30. 11. 2017 je komisija, ki so jo sestavljali ga. Maša Jamnik in g. Janez Smukavec, predstavnika donatorjev Elektro Gorenjska, g. Danijel Rodić, predstavnik Domel Holding d.d., ga. Mateja Mikec, predstavnica Damatech, g. Borut Pogačnik in g. Aljaž Rogelj, mentorja dijakov, g. Gregor Lenart, višji predavatelj na FOV, g. Davorin Majkus, svetovalec na CPI za področja elektrotehnike, mehatronike in računalništva, ter ga. Saša Kocijančič, ravnateljica STŠ ŠC Kranj, izbrala naloge, ki jih bodo sofinancirali: zlati donator Elektro Gorenjska d.d., srebrni donatorji Orodjarstvo Knific d.o.o., Iskraemeco d.d., Tiskana vezja Luznar d.o.o., Polycom Škofja Loka d.o.o. in bronasta donatorja Flaška d.d., Domel Holding d.d..

Več ...

srecanje-dsFOTOGALERIJA (Luka Zazvonil)

V torek, 28. 11. 2017, smo se srečali predstavniki dijaških skupnosti vseh treh srednješolskih enot znotraj Šolskega centra Kranj.

Več ...

Od 5. do 10. 2. 2018 bo v francoskem Grenoblu potekalo Šolsko svetovno prvenstvo v biatlonu. Tekmovanje organizira Mednarodna zveza za šolski šport (ISF = International School-sport Federation). Na teh prvenstvih lahko nastopi le ena ekipa vsake države.

Eden od članov biatlonske ekipe je Matej Mandeljc, dijak naše šole iz 2. Ea razreda.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo