Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

mladi genialci mV torek, 6. 2. 2018, je na  Šolskem centru Krško-Sevnica in v veliki dvorani Kulturnega doma Krško potekalo tekmovanje  v poznavanju energetskih tem in jedrske fizike. Pomerilo se je 25 ekip iz slovenski srednjih poklicnih elektro in strojnih šol, tehniških gimnazij ter programa tehnik elektronskih komunikacij.

Našo šolo so zastopali dijaki: Kristjan Cuznar, 4.Ea, Mark Urbančič, 3.Ea in Blaž Peklaj 3.Ea. Med 25 ekipami so se uvrstili v veliki finale in dosegli odlično 2. mesto.

Več ...

skoki-mV soboto, 3.3., in nedeljo, 4.3. 2018, se je odvijala pokalna tekma v smučarskih skokih v Planici. V nedeljo, 4.3.2018, pa je potekalo tudi ekipno državno prvenstvo, kjer sta eno od ekip sestavljala dijaka vaše šole  Nik Škof, 1.Me, in Timotej Jeglič, 1.Mb. Skupaj z ekipo sta osvojila odlično 2. mesto ter tako osvojila srebrni priznanji.

Čestitamo!

Pripravila: Jolanda Škofic Zakotnik

planica-mPretekli konec tedna je Planica gostila OPA igre za mlade nordijske smučarje. Naši mladi skakalni upi so na skupno šestih tekmah le dve zmagi prepustili gostom iz tujine.

25. 2. 2018 so bile v Planici posamične preizkušnje na 80- in 102-metrski napravi. Na večji napravi je med letniki 2001 in 2002 postal prvak do 18 let naš dijak Jan Bombek iz 1. Ee.

Več ...

jan1m Jan Bombek iz 1.Ee je osvojil dva državna naslova v smučarskih skokih. Najprej je zmagal v Kranju  na 100-metrski skakalnici med mladinci do 18 let. Na ekipni tekmi pa je s klubom Ljubno BTC osvojil drugo zlato medaljo.

Čestitamo!

Več ...

inovativna pedagogika http://www.inovativna-sola.si/

Kaj je inovativna pedagogika 1:1?

V našem projektu definicija učenja 1:1 vključuje učenca, napravo (računalnik, tablico, pametni telefon ...), učitelja, starše in strokovnjake ter interaktivnost s personalizirano učno izkušnjo, ki je (ob dostopu do brezžičnega omrežja) dostopna kjerkoli in kadar koli.

Več ...

FOTOGALERIJA (Miran Kozmus)  InformativniDan

V sredo, 24. 1. 2018, je Zavod RS za šolstvo v OŠ Žiri organiziral območno tekmovanje v znanju slovenščine za Cankarjevo priznanje. Tekmovanja se je udeležili tudi štirje dijaki našega centra in sicer Aljaž Medič, 2. Ga, Blaž Rolih, 3. Ga, Nik Ipavec, 4. Ga in Aleš Šlibar, 3. Ma.

Več ...

pokal cocta mNa praznični dan, 8. 2. 2018, se je odvijala tekma za pokal Cockta v kategorijah do 18 in 20 let.
Jan Bombek iz 1. Ee si je priskakal 234 točk in se tako uvrstil na drugo zmagovalno stopničko.
Iskrene čestitke tudi za osvojeni drugouvrščeni mesti za ekipno člansko DP (Ljubno BTC) in za pokal Cockta Kranj ML do 18 let.

Več o tekmah, ki se jih je to zimo udeležil Jan Bombek, na:  http://www.ssk-ljubno-btc.si

Pripravila: Nina Železinger

nordijska kombinacija mV soboto, 10.2.2018, se je v Kranju odvijalo tekmovanje na državnem nivoju v nordijski kombinaciji. Dijaka naše šole sta osvojila lepe rezultate, in sicer Nik Bajc iz 1. Ee 4. mesto, Nik Škof iz 1. Me pa 6.mesto.

Čestitamo!

Pripravila: Jolanda Škofic Zakotnik

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo