Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

london 23 dijakov SŠER se je s profesoricama Majo Damijan in Meto Arnež pretekli vikend udeležilo 3-dnevnega potovanja v London.

Ta se nam je odkril v najlepši luči - v lepem vremenu, brez gneče in v odlični družbi. Začeli smo z nočno panoramo Londona, se vozili s podzemno, gondolo in ladjico čez Temzo, kot ribe odpirali usta nad starodavnimi in modernimi čudesi, stali na ničelnem poldnevniku in se ob vsem tem izdatno zabavali. Najpogostejše vprašanje na koncu je bilo: "Kam gremo drugo leto?"

Pripravila: Meta Arnež      FOTOGALERIJA (avtor: Tadej Strnad, Orel Celje)

prireditevV sredo, 24. decembra, je bila v šolski športni dvorani prireditev, ki jo vsako leto organizira dijaška skupnost. Z glasbo smo se poslovili od starega leta, spomnili pa smo se tudi 26. decembra, ko naša država praznuje  dan samostojnosti in enotnosti.
Zahvaljujemo se vsem nastopajočim in tudi  vsem ostalim, ki so kakor koli sodelovali pri organizaciji in izvedbi prireditve.

V decembru je potekala tudi dobrodelna akcija 1 € za Anino zvezdico. Zbrali smo 150 € in kupili 68 kg hrane, ki smo jo že izročili predstavnikom Anine zvezdice v Radovljici.
Hvala vsem, ki ste sodelovali v akciji.

FOTOGALERIJA  (Sašo Bogataj)

Pripravila: Romana Debeljak

V soboto, 8. 11. 2014, je na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani potekalo državno tekmovanje iz znanja logike za srednješolce. Iz naše šole se je tekmovanja udeležilo 5 dijakov. Dva dijaka naše šole sta bila še posebej uspešna: Marcel Založnik iz 1.Ea ter Luka Remec iz 2.Šm. Oba sta namreč prejela srebrno priznanje, za kar jima iskreno čestitamo.

Pripravila: Nataša Gazvoda

teh dan V četrtek, 16. oktobra 2014, so nas obiskali osnovnošolci. Spoznali so se z elektrotehniko, mehatroniko in računalništvom.

FOTOGALERIJA (Foto: Vera Brezar)

Pripravila: Maja Teran

taekwando1m Iskrene čestitke Jaši Kužniku iz 2. Šr za 3. mesto v ekipnih formah na svetovnem pokalu v taekwandoju, ki je potekalo konec avgusta v Montego Bayu na Jamajki!
Več ...

352 V šolskem letu 2013/2014 so dijaki 3.Ea razreda Srednje šole za elektrotehniko in računalništvo Andrej Ančimer, Lenart Bogataj, Mitja Černilogar, Dejan Dičovski, Klemen Gaber, Jernej Jeram, Imer Osmani, Blaž Škrabec in Miha Štefelin pod mentorstvom Srećka Simovića, univ. dipl. inž., sodelovali pri projektu prenove učilnice 352.

Dijaki so izdelali projekt razsvetljave učilnice, demontirali staro opremo in obstoječo električno inštalacijo ter položili kable, povezali razdelilnik in montirali svetilke in drugo električno opremo po vnaprej narejenem projektu prenove.

Glavna sponzorja projekta prenove učilnice 352 sta ZUMTOBEL Ljubljana in Armstrong.

Več ...

fazanovanjeV petek, 5. septembra, so dijaki višjih letnikov na fazanovanju  v svoje vrste sprejeli dijake 1. letnikov.

Pogumno so opravili tri naloge, na koncu pa so pod vodstvom Patrika zaprisegli, da poznajo svoje pravice in dolžnosti.

Želimo jim, da bi tako pogumno sprejemali tudi izzive v razredu in uspešno zaključili šolsko leto.

Pripravil: Branko Vrečar

pdffazanovanje2014.pdf  FOTOGALERIJA (Sašo Bogataj)

slovo20132014.jpg

V torek, 24. junija, je bil vesel dan, saj smo se poslovili od šolskega leta. V športni dvorani smo si ogledali nastop stand up komikov in obeležili dan državnosti, najbolj zaslužni dijaki pa so prejeli nagrade.

Pripravila: Maja Teran

FOTOGALERIJA (Vera Brezar)

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo