Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

29. 11. 2016 je komisija, ki so jo sestavljali g. Jože Drenovec, direktor ŠC Kranj, ga. Maša Jamnik in g. Janez Smukavec, predstavnika donatorjev Elektro Gorenjska, g. Žiga Lausegger, g. Aljaž Rogelj in g. Jure Meden, mentorji dijakov, ter ga. Saša Kocijančič, ravnateljica STŠ ŠC Kranj, izbrala naloge, ki jih bodo sofinancirali z zbranim denarjem donatorji:

zlati donator: Tiskana vezja Luznar d.o.o., Elektro Gorenjska d.d.,

srebrni donator: Orodjarstvo Knific d.o.o., Iskraemeco d.d. in

bronasti donator: SIBO d.o.o., Flaška d.d.

Več ...

DSC 1169m Danes zjutraj so se dijaki v šolski jedilnici lahko pogreli z Miklavževim kakavom. Pripravo kakava je Miklavž zaupal našim prijaznim kuharicam. Razdelili pa so ga predstavniki dijaške skupnosti naše šole: Meta, Gregor, Jaka in Nejc. Hvala vsem, ki ste kakor koli pomagali Miklavžu.

Kot pravi misel, smo vsi povabljeni, da dobroto širimo naprej:
Človek ne more poplačati s hvaležnostjo; lahko le povrne na enak način nekje drugje v življenju. (Anne Morrow Lindbergh)

Več ...

plezanje2m Na Kitajskem v kraju Guangzhou poteka mladinsko svetovno prvenstvo v športnem plezanju, na katerem tekmujejo mladi plezalci iz 41 držav.

Dijak naše šole Luka Potočar iz 1. Ra je 9. 11. 2016 v konkurenci starejših dečkov osvojil izvrstno 4. mesto v težavnostnem plezanju.

Čestitamo!

Več ...

fazanovanje FOTOGALERIJA (Vera Brezar in Gregor Kalan)

V sredo, 7. septembra, so dijaki višji letnikov pripravili fazanovanje za dijake 1. letnikov. Prvošolci so se  preizkusili v dveh aktivnostih, na koncu  pa je sledila še zaprisega.

Tako so prvošolci na simboličen način postali enakovredni dijakom višjih letnikov.

Hvala vsem, ki so kakor koli sodelovali pri pripravi prireditve.

Za DS: Romana Debeljak

 FOTOGALERIJA  (Alenka Potočnik Zadrgal) podelitev

Spoštovani dijaki, udeleženci izobraževanja odraslih, ste generacija, ki ste uspešno maturirali ravno ob 25. letnici naše prelepe, neodvisne Slovenije.

Upam, da ste ponosni na našo domovino in da boste vsaj vi, mladi, zmogli toliko moči in dobre volje, da bomo ostali država, kjer se spoštujeta strpnost, individualnost in dostojanstvo vsakega posameznika.

Več ...

FOTOGALERIJA (Miran Kozmus)KonecPouka

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo