Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

tavcarMaj Tavčar iz 1. Ra se je vrnil iz avstrijskega St. Pöltna, kjer je s klubom osvojil turnir z zmagami nad Madžarko, Avstrijo in Italijo. Na tej tekmi je bil izbran tudi za najboljšega igralca tekme. Iskrene čestitke, Maj!

Več pa na spodnjih povezavah:
http://hokej.si/zadnji-dan-turnirjev-uspesni-mladi-risi-selekcij-u16-in-u18/ 
http://hokej.si/foto/?album=RisiU16TurnirStPoltenAvstrija57112015

Pripravila: Matjaž Tavčar, Maja Teran 

RobotkovDan2015mVljudno vabljeni na Dan odprtih vrat Srednje tehniške šole Šolskega centra Kranj, naš Robotkov dan, ki bo v četrtek, 19. 11. 2015, od 16.45 do 19h na ŠC Kranj, Kidričeva cesta 55, Kranj.

Ustvarjali boste v tehničnih delavnicah: mehatronika, elektronika, robotika, energetika, računalništvo, naravoslovje.

pdfvabilo_in_program.pdf

pdfRobotkovDan2015.pdf

vrtiljakNa Jesenicah je bil 22. 10. 2015 Vrtiljak poklicev, na katerem se je s stojnicami in delavnicami osnovnošolcem predstavila tudi naša šola.

FOTOGALERIJA (avtor fotografij: Branko Vrečar)

DANSKA mDijaki Remec Luka, Stare Jaka, Frelih Krištof in Klemenčič Simon opravljajo PUD v Danskem mestu Sonderborg. Od 4. 10. do 23. 10. bodo nova znanja pridobivali v EUC Syd

V prvih dneh sta jih spremljali Iva Šober in Alenka Potočnik Zadrgal.

Njihovo delo lahko spremljate na tej povezavi.

estonija

Dijaka Tine Logar in Andraž Podgoršek v obdobju od 30. 9. do 21. 10. 2015 opravljata praktično usposabljanje z delom (PUD) v Estoniji. Projekt mobilnosti je rezultat uspešnega sodelovanja s poklicno in strokovno šolo iz Narve, Narva Kutseõppekeskus.

VEČ...

sah mV ponedeljek, dne 14. 9. 2015, ob 14.00 uri je bil na našem centru ŠAHOVSKI TURNIR, ki se ga je udeležilo 8 dijakov.

Prvo mesto je osvojil Miha Globevnik, 1. Ma, drugo Klemen Pinterič, 2. Ma, in tretje Urban Babnik, 4. Ma. Ostale uvrstitve si lahko ogledate v prilogi.

Za trud in uspeh se vsem zahvaljujemo ter vabimo k nadaljnjemu sodelovanju.

Pripravil in vodil: Andrej Tomin

pdfsah_rezultati.pdf

fazanovanjeV ponedeljek, 7. septembra, so dijaki višjih letnikov na fazanovanju  v svoje vrste sprejeli dijake 1. letnikov. Pogumno so opravili tri naloge, na koncu pa so pod vodstvom Nike in Janeza zaprisegli, da poznajo svoje pravice in dolžnosti. Želimo jim, da bi tako pogumno sprejemali tudi izzive v razredu in uspešno zaključili šolsko leto.

Pripravila: Romana Debeljak

FOTOGALERIJA (Branko Vrečar)

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo