Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

gasilci 3mNa četrtek, 28. 11. 2013, me je okoli pol ene ure ponoči zbudil pozivnik. Po treh minutah sem že sedel v gasilskem vozilu, nepotrpežljivo in s strahom razmišljal, kako bo potekala intervencija. Tako je vsakič, ko nekdo potrebuje našo pomoč.

Vsak, ki se odloči postati prostovoljni gasilec, v to vloži veliko truda, včasih tudi denarja, predvsem pa časa. Kot gasilec se udeležujem tekmovanj, predvsem pa izobraževanj, da si naberem čimveč znanja in izkušenj. Tako bom lahko v primeru raznovrstnih nesreč pomagal ljudem in v njihovih očeh postal nekdo, ki mu lahko zaupajo in se nanj zanesejo.

Več ...

Star računalnik (Pentium III, 512 MB ram) sta dijaka ŠC Kranj razstavila, namestila Linuxovo distribucijo WattOS in skonstruirala novo manjše ter lepše ohišje. Sistem deluje tudi brez tipkovnice in miške na zaslonu občutljivem na dotik ("TouchScreen") s pomočjo aplikacije OnBoard.

Več ...

Več ...

Primerjava dveh električnih koles catBIKE podjetja eCAT in eBIKE podjetja SCOTT. Avtorji video prispevka so dijaki 2. letnikov tehnik mehatronike in mehatronik operater Srednje in poklicne šole Tehniškega šolskega centra Kranj.

Več ...

Dijaka tretjih letnikov tehnik mehatronike Tehniškega šolskega centra Kranj sta pri predmetu KRS izdelala napravi, ki olajšata vadbo endogenega dihanja.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo