Medpodjetniški izobraževalni center Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 45
 

soc podjDne 11. 4. 2013 je v prostorih Višje strokovne šole Šolskega centra Kranj potekala okrogla miza z naslovom "Socialno podjetništvo: kaj, zakaj in kako", na kateri so sodelovali mag. Helena Cvenkel (BSC Kranj, Regionalna razvojna agencija Gorenjske, namestnica direktorja), mag. Janez Drobnič (predavatelj višje šole v programu Organizator socialne mreže, IPT-1 d.o.o), Tomaž Stritar (direktor Socialnega inkubatorja), Gregor Tomše (generalni sekretar fundacije Vincenca Drakslerja), mag. Marina Trampuš (ustanoviteljica in direktorica fundacije Tramp), dr. Marinka Vovk (Tehnološki center za aplikativno ekologijo, Okoljsko raziskovalni zavod) in Danijela Žagar (sekretarka Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, OOZ Kranj). Okrogle mize, ki jo je moderiral Domen Rakovec (društvo ProSoc), so se udeležili naši študentje, predavatelji, vabljeni gostje in ostali obiskovalci.

VEČ

 

CELOVEC11.6.2012 so se naši dijaki v okviru Tedna ustvarjalnosti udeležili ekskurzije v Celovcu, kjer so obiskali srednjo šolo HTL Mössingerstrasse.

Več...

 

ISKRAEMECO5.6.2012 smo na naši šoli gostili dijake srednje strokovne in poklicne šole HTL Mössingerstrasse iz Celovca. Skupaj s profesorjema Elisabeth Grumet in Danielom Esterlom se je obiska udeležil tudi ravnatelj, gospod Hubert Lutnik.

Več...

mic temeljni_kamenV četrtek, 2.6.2011, smo na Tehniškem šolskem centru Kranj položili temeljni kamen za gradnjo prizidka Medpodjetniškega izobraževalnega centra.

 

Na prireditvi sta nekaj besed poleg Jožeta Drenovca, direktorja Tehniškega šolskega centra Kranj, gostom namenila tudi župan Mestne občine Kranj Mohor Bogataj in mag. Renata Zupan Grom, vodja sektorja za srednje šolstvo na Ministrstvu za šolstvo in šport.

Več...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information