Izobraževanje odraslih Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj
 

Izvajanje predavanj

Predavanja potekajo v učilnicah in delavnicah šolskega centra.
Izvajajo jih učitelji ŠC in zunanji predavatelji.

Pričetek predavanj v popoldanskem času večinoma med 16. in 17. uro ali po dogovoru tudi drugače, izjemoma lahko v soboto.

Razpored predavanj za najmanj dva tedna je objavljen pod rubriko URNIK na spletni strani in na oglasni deski. 

Obveščanje
 NOVO od šolskega leta 2016/17 dalje: eAsistent za udeležence!
Ob vpisu pridobite uporabniško ime in geslo za dostop do informacij o svojem izobraževanju: do urnika, do pridobljenih ocen in razpisanih rokih izpitov in do sporočil, prek katerih lahko komunicirate z organizatorico izobraževanja in z učitelji interno v eAsistentu.

Internetna stran http://www.sckr.si/iod , osebno v pisarni IOD (soba 305) v času uradnih ur. 

 

Prijava k izpitu in opravljanje izpitov

Za vse izpite se prijavite najkasneje tri dni pred izpitnim rokom, odjavite pa se lahko najkasneje dva dneva pred izpitnim rokom. Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico, ki jo dobite pri profesorju ob zaključku predavanj ali v pisarni IOD v času uradnih ur. Pravilno izpolnjeno prijavnico oddate profesorju ob zaključku predavanj ali v nabiralnik pisarne IOD najkasneje tri dni pred izpitnim rokom. Opravljanje izpita na tretjem in naslednjih izpitnih rokih ob prijavi plačate.

Na vsakem izpitu mora udeleženec imeti pri sebi veljaven osebni dokument s fotografijo.

 

Rezultati izpitov

Informacije o delnih ocenah in ocenah končnih izpitov dobite v isitemu eAsistent ali pri profesorjih.   Informacij o ocenah ne dajemo po telefonu.

 Šolnina

V šolnino je vključena vpisnina, organizacija oz. izvedba predavanj in vaj v prostorih šole, ureditev dokumentacije ter opravljanje izpita za posamezen predmet na prvih dveh izpitnih rokih. Poklicna matura in zaključni izpit nista vključena v šolnino.

Udeleženci lahko plačajo šolnino v enkratnem znesku ali v petih obrokih med šolskim letom. S plačilom prvega obroka udeleženec potrdi vpis.

V primeru prenehanja izobraževanja je udeleženec dolžan to pisno sporočiti. Če pogodbe ne prekine, je dolžan plačati celotno šolnino.

 

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje si uredi udeleženec izobraževanja sam in na svoje stroške. Šola ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne poškodbe.

 

Hišni red

Udeleženci izobraževanja odraslih so dolžni spoštovati hišni red Šolskega centra Kranj (glejte rubriko Pravilniki).

«  JUNIJ 2018  »
TPoToSrČePeSoNe
22123
2345678910
2411121314151617
2518192021222324
26252627282930

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information