Šolski center Kranj

Kidričeva cesta 55
4000 Kranj

tel.: (04) 280 40 00

info@sckr.si

Festival mehatronike

Program IBO 2014

POZOR(!)NI ZA OKOLJE

raziskovalci

Robobum 2013

Ta trenutek na strani:
 51 obiskovalcevMEPI forum

mepi 001mepi 004mepi 003

V petek, 22. 8., in v soboto, 23. 8. 2014, je na Bledu potekal prvi slovenski MEPI forum z naslovom »Odličnost v sodelovanju, izvajanju in mreženju«. Namenjen je bil mentorjem programa, voditeljem odprav, šolam in ostalim inštitucijam (ki izvajajo MEPI program)ter podpornikom. V okviru programa je bila tudi podelitev priznanj najzaslužnejšim posameznikom v programu, ter šolam. Med štirimi posamezniki, dobitniki priznanj, smo kar trije iz Šolskega centra Kranj in sicer: Danica Volčanšek Černe, Robert Bertoncelj in Gabrijela Krajnc.

mepi 002mepi 005

Pripravila: Gabrijela Krajnc

Plačano raziskovalno počitniško delo z možnostjo pridobitve kadrovske štipendije

hidriapdfhidria.pdf 

S.O.S. – (sočutje, odgovornost, solidarnost) za dijake!

oblacilaZ akcijo S.O.S. za dijake, smo na SESGŠ zbrali zajeten kup oblačil! Vsem darovalcem se iskreno zahvaljujemo! Oblačila in dobro ohranjeno obutev lahko (še)vedno darujete:

  • Dijaki: Vsako sredo od 8ih do 9ih v učilnici 04!
  • Učitelji: V čitalnici, kjer je zbirno mesto!

POZIVAMO VSE, KI POTREBUJETE OBLAČILA ALI OBUTEV (ZA SEBE, SVOJE BLIŽNJE, SOSEDE, DRUŽINE V SOCIALNI STISKI, ...): PIŠITE NA MAIL: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. DOGOVORILI SE BOMO ZA PREVZEM OBLAČIL!

Nina Hladnik in Učno podjetje  Zelen.sem, d.o.o., SESGŠ

Obisk ministra dr. Jerneja Pikala

Minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo je ob regijskem obisku vlade RS na Gorenjskem obiskal tudi Šolski center Kranj.

Minister se je seznanil s delovanjem in organizacijo Šolskega centra Kranj ter si ogledal prostore Medpodjetniškega izobraževalnega centra.

Obisk MIC Obisk ŠC_Kranj

CCNA R&S: Routing and Switching Essentials

Logo

 

V začetku aprila bomo v CISCO akademiji ŠC Kranj pričeli z izvajanjem nadaljevalnega tečaja CISCO Routing&Switching, ki se imenuje CCNA R&S: Routing and Switching Essentials. V kolikor bo zadosti prijavljenih, bo tečaj potekal ob torkih od 16.00 do 20.00 ure.

 

Cena tega tečaja je:

Dijaki ŠC Kranj ......................................150€ + ddv
Študenti in zaposleni na ŠC Kranj .............150€ + ddv
Ostali ....................................................240€ + ddv

Dodatne informacije in prijava:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  

Več ...

Vabljeni k 3. krogu nagradnega natečaja Pozor(!)ni za okolje

pozorni za okolje

Spoštovani mentorji in EKOfrendi!

Ena najbolj perečih težav, ko govorimo o odpadkih, je količina vsakodnevno zavržene hrane. Veliko jedi, ki ostanejo po obroku, lahko namreč z nekaj domišljije spremenite v odlično kosilo, večerjo ali malico.

Več ...

Vabilo na informativni dan

letak1

Nagradna igra

logoSpoštovani dijaki in učitelji,


obveščamo vas, da je pobudnica kampanje Pozor(!)ni za okolje družba Goodyear Dunlop Sava Tires v decembru  pripravila nagradno igro, v kateri lahko sodelujete tudi vi. Aktivna nagradna igra je objavljena na spletni strani:

https://www.facebook.com/pozorni.za.okolje?fref=ts.

Več ...

Anina zvezdica na SESGŠ - ZAHVALA

 

anina zvezdica_001anina zvezdica_003Dijakinje 4.b SESGŠ (Špela, Snježana, Larisa, Jerneja) in mentorica se zahvaljujemo vsem, ki ste darovali hrano za Anino zvezdico. Ustanoviteljica fundacije, Ana Lukner bo poskrbela, da bo hrana prišla v roke pomoči potrebnih in polepšala božič socialno ogroženim družinam v Sloveniji!

 

Več ...

Memorandum o sodelovanju

skopje004skopje008skopje001skopje002

V torek, 3. 12. 2013, je bil v Skopju podpisan Memorandum o sodelovanju med Šolskim centrom Kranj, Srednjo šolo Arpad Székesfehérvár iz Madžarske, Srednjo šolo Mihajlo Pupin Novi Sad iz Srbije in Srednjo šolo Mihajlo Pupin Skopje iz Makedonije.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo